| 000 | 01489cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2005854568 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231115735.0 | ||
| 008 | 051010s1979 pl a m |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)69463977 | ||
| 040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dŁ U/ogs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng _brus |
|
| 100 | 1 |
_aAdamczyk, Eryk _d(1933-2022). _918605 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ związków polichlorobifenylowych (PCB) na jakość zdrowotną mięsa kurcząt = _bThe effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat / _cEryk Adamczyk ; Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych. |
| 246 | 3 | 1 | _aEffect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat |
| 260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uczelniane AR, _c1979. |
||
| 300 |
_a37 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; _vnr 16 |
|
| 504 | _aBibliogr. s. 31-35. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang., ros. | ||
| 650 | 7 |
_aBifenyle polichlorowane _xskutki fizjologiczne _xbadania. _2kaba _9106918 |
|
| 650 | 7 |
_aKurczak (mięso) _xskutki oddziaływania bifenyli polichlorowanych. _2kaba _9106919 |
|
| 650 | 7 |
_aKurczaki _xżywienie. _2kaba _984339 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xjakość. _2kaba _974830 |
|
| 830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu _x1897-208X _vnr 16 _964105 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c16604 _d16604 |
||