000 01489cam a2200325 i 4500
001 zz2005854568
003 NUKAT
005 20241231115735.0
008 051010s1979 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)69463977
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dŁ U/ogs
041 0 _apol
_beng
_brus
100 1 _aAdamczyk, Eryk
_d(1933-2022).
_918605
245 1 0 _aWpływ związków polichlorobifenylowych (PCB) na jakość zdrowotną mięsa kurcząt =
_bThe effect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat /
_cEryk Adamczyk ; Instytut Higieny Produktów Zwierzęcych.
246 3 1 _aEffect of polychlorinated biphenyls (PCB) on the health quality of chicken meat
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uczelniane AR,
_c1979.
300 _a37 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ;
_vnr 16
504 _aBibliogr. s. 31-35.
546 _aStreszcz. ang., ros.
650 7 _aBifenyle polichlorowane
_xskutki fizjologiczne
_xbadania.
_2kaba
_9106918
650 7 _aKurczak (mięso)
_xskutki oddziaływania bifenyli polichlorowanych.
_2kaba
_9106919
650 7 _aKurczaki
_xżywienie.
_2kaba
_984339
650 7 _aMięso drobiowe
_xjakość.
_2kaba
_974830
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x1897-208X
_vnr 16
_964105
942 _cBK
_00
999 _c16604
_d16604