000 01245cam a2200349 i 4500
001 zz2005919881
003 NUKAT
005 20241231092124.0
008 051219s2004 xxka |001 0 eng c
020 _a185573723X
020 _a1855738376
_qe-book
020 _a0849325366
_qCRC Press
035 _a(OCoLC)749803691
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
044 _axxk
_axxu
245 0 0 _aProteins in food processing /
_ced. by R. Y. Yada.
260 _aCambridge :
_bWoodhead Publishing ;
_aBoca Raton [etc.] :
_bCRC Press,
_ccop. 2004.
300 _aXVIII, 686 s. :
_bfot., rys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aWoodhead Publishing in Food Science and Technology
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aBiałka.
_2kaba
_970045
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
700 1 _aYada, Rickey Yoshio
_d(1954- ).
_eRed.
_923519
830 0 _aWoodhead Publishing Series in Food Science and Technology
_964538
920 _a1-85573-723-X
920 _a1-85573-837-6
_qe-book
920 _a0-8493-2536-6
_qCRC Press
942 _cBK
_00
999 _c17016
_d17016