000 01014cam a2200277 i 4500
001 zz2005897020
003 NUKAT
005 20241231092201.0
008 051220s2002 xxua f |000 0 eng c
020 _a007822604X
035 _a(OCoLC)749770794
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aMehas, Kay Yockey.
_923544
245 1 0 _aFood science :
_bthe biochemistry of food and nutrition : lab manual /
_cKay Yockey Mehas, Sharon Lesly Rodgers.
246 3 0 _aBiochemistry of food and nutrition :
_blab manual
250 _aStudent edition.
260 _aNew York [etc.] :
_bGlencoe/Mc Graw Hill,
_ccop. 2002.
300 _a208 s. :
_brys., wykr. ;
_c28 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980818
700 1 _aRodgers, Sharon Lesley.
_923543
920 _a0-07-822604-X
942 _cBK
_00
999 _c17018
_d17018