000 01220cam a2200313 i 4500
001 zz2006900273
003 NUKAT
005 20241231092229.0
008 051221s2003 xxua |001 0 eng c
020 _a0824707346
035 _a(OCoLC)1412866067
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
044 _axxu
_asz
245 0 0 _aCharacterization of cereals and flours :
_bproperties, analysis, and applications /
_ced. by Gönül Kaletunç, Kenneth J. Breslauer.
260 _aNew York ;
_aBasel :
_bMarcel Dekker,
_ccop. 2003.
300 _aXV, 523 s., [8] s. tabl. kolor. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ;
_v124
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aZboża
_xprzerób.
_2kaba
_987945
650 7 _aZboża
_xanaliza.
_2kaba
_987946
700 1 _aKaletunç, Gönül.
_eRed.
_923560
700 1 _aBreslauer, Kenneth.
_eRed.
_923561
830 0 _aFood Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
_v124
_963270
920 _a0-8247-0734-6
942 _cBK
_00
999 _c17052
_d17052