000 | 01199cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006802975 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094933.0 | ||
008 | 060302s2005 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a8372591350 | ||
035 | _a(OCoLC)749572193 | ||
040 |
_aLUBL 58/MN _cLUBL 58/MN _dLUBL 58/LL _dLUBL 58/ESs _dKR U/mal |
||
245 | 0 | 0 |
_aPrzewodnik do ćwiczeń z chemii żywności / _cpod red. Barbary Baraniak ; [aut.: Barbara Baraniak et al.]. |
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_aLublin : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej, _ccop. 2005. |
||
300 |
_a151, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 150. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka. | |
650 | 7 |
_aAnaliza ilościowa (chemia) _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _969669 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _980764 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _980818 |
|
700 | 1 |
_aBaraniak, Barbara _d(1944- ). _eRed. _9685 |
|
920 | _a83-7259-135-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c17743 _d17743 |