000 01199cam a2200301 i 4500
001 zz2006802975
003 NUKAT
005 20241231094933.0
008 060302s2005 pl a f f |000 0 pol c
020 _a8372591350
035 _a(OCoLC)749572193
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/LL
_dLUBL 58/ESs
_dKR U/mal
245 0 0 _aPrzewodnik do ćwiczeń z chemii żywności /
_cpod red. Barbary Baraniak ; [aut.: Barbara Baraniak et al.].
250 _aWyd. 2.
260 _aLublin :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_ccop. 2005.
300 _a151, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 150.
521 8 _aDla studentów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka.
650 7 _aAnaliza ilościowa (chemia)
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_969669
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980764
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_980818
700 1 _aBaraniak, Barbara
_d(1944- ).
_eRed.
_9685
920 _a83-7259-135-0
942 _cBK
_00
999 _c17743
_d17743