000 01126cam a2200313 i 4500
001 zz2006847442
003 NUKAT
005 20241231100828.0
008 060420s1994 xxua |001 0 eng c
020 _a0412055716
035 _a(OCoLC)1412850946
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
044 _axxu
_axxk
245 0 0 _aMinimally processed refrigerated fruits & vegetables /
_ced. by Robert C. Wiley.
246 3 _aMinimally processed refrigerated fruits and vegetables
260 _aNew York ;
_aLondon :
_bChapman & Hall,
_ccop. 1994.
300 _aXI, 368 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy pracach. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xprzechowywanie.
_2kaba
_980812
650 7 _aWarzywa
_xprzechowywanie.
_2kaba
_979557
650 7 _aOwoce
_xprzechowywanie.
_2kaba
_975771
650 7 _aPrzechowywanie w chłodniach.
_2kaba
_976892
700 1 _aWiley, Robert C.
_d(1924- ).
_eRed.
_924348
920 _a0-412-05571-6
942 _cBK
_00
999 _c17983
_d17983