000 01462cam a2200337 i 4500
001 zz2006921050
003 NUKAT
005 20241231093519.0
008 060127s2005 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749808603
040 _aSZCZ M/KB
_cSZCZ M/KB
_dLUBL 58/ASs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aSzymońska, Joanna.
_925009
245 1 0 _aZmiany struktury i właściwości funkcjonalnych skrobi ziemniaczanej w procesie modyfikacji niskotemperaturowej /
_cJoanna Szymońska.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_c2005.
300 _a114 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy,
_x1233-4189 ;
_vz. 308
500 _aW serii gł.: nr 424.
500 _aPraca wykonana w Katedrze Chemii Akademii Rolniczej w Krakowie.
504 _aLiteratura s. 99-112.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aSkrobia ziemniaczana
_xbadania.
_2kaba
_989553
650 7 _aSkrobia ziemniaczana
_xskutki zamarzania.
_2kaba
_989554
650 7 _aSkrobia ziemniaczana
_xstruktura.
_2kaba
_989555
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie
_vnr 424
_964102
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie.
_pRozprawy
_x1233-4189
_vz. 308
_964103
942 _cBK
_00
999 _c18618
_d18618