000 01343cam a2200313 i 4500
001 zz2006809017
003 NUKAT
005 20241231103725.0
008 060629s2005 pl a m |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)76271253
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aDomagała, Jacek.
_925036
245 1 0 _aZmiany tekstury i mikrostruktury jogurtu z mleka koziego pod wpływem wybranych czynników /
_cJacek Domagała.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo AR,
_c2005.
300 _a137 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy,
_x1233-4189 ;
_vz. 309
500 _aPraca wykonana w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Akademii Rolniczej w Krakowie.
500 _aW serii gł.: nr 425.
504 _aBibliogr. s. 125-133.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aJogurt
_xjakość
_xocena
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_989636
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie
_vnr 425
_964102
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie.
_pRozprawy
_x1233-4189
_vz. 309
_964103
942 _cBK
_00
999 _c18660
_d18660