000 | 01343cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006809017 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103725.0 | ||
008 | 060629s2005 pl a m |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)76271253 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aDomagała, Jacek. _925036 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZmiany tekstury i mikrostruktury jogurtu z mleka koziego pod wpływem wybranych czynników / _cJacek Domagała. |
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo AR, _c2005. |
||
300 |
_a137 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy, _x1233-4189 ; _vz. 309 |
|
500 | _aPraca wykonana w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Akademii Rolniczej w Krakowie. | ||
500 | _aW serii gł.: nr 425. | ||
504 | _aBibliogr. s. 125-133. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aJogurt _xjakość _xocena _vrozprawy akademickie. _2kaba _989636 |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie _vnr 425 _964102 |
|
830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. _pRozprawy _x1233-4189 _vz. 309 _964103 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c18660 _d18660 |