000 00999cam a2200277 i 4500
001 zz2004801894
003 NUKAT
005 20241231113100.0
008 040213s1988 pl a | f |00| ||pol|c
020 _a8320407990
035 _a(OCoLC)749360216
040 _aLUBL U/DP
_cLUBL U/DP
_dLUBL U/bg
_dLUBL U/ABs
245 0 0 _aPiekarstwo i ciastkarstwo :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Zygmunta Ambroziaka ; [aut. Zygmunt Ambroziak et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1988.
300 _a646 s. :
_bfot., rys., wykr. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aCiastkarstwo
_vpodręczniki.
_2kaba
_989676
650 7 _aPiekarstwo
_vpodręczniki.
_2kaba
_989677
700 1 _aAmbroziak, Zygmunt.
_eRed.
_9325
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-0799-0
942 _cBK
_00
999 _c18811
_d18811