000 | 00999cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004801894 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113100.0 | ||
008 | 040213s1988 pl a | f |00| ||pol|c | ||
020 | _a8320407990 | ||
035 | _a(OCoLC)749360216 | ||
040 |
_aLUBL U/DP _cLUBL U/DP _dLUBL U/bg _dLUBL U/ABs |
||
245 | 0 | 0 |
_aPiekarstwo i ciastkarstwo : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Zygmunta Ambroziaka ; [aut. Zygmunt Ambroziak et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1988. |
||
300 |
_a646 s. : _bfot., rys., wykr. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aCiastkarstwo _vpodręczniki. _2kaba _989676 |
|
650 | 7 |
_aPiekarstwo _vpodręczniki. _2kaba _989677 |
|
700 | 1 |
_aAmbroziak, Zygmunt. _eRed. _9325 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a83-204-0799-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c18811 _d18811 |