000 | 00932cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006771763 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104445.0 | ||
008 | 060720s1996 pl |000 0 pol c | ||
020 | _a8386742364 | ||
035 | _a(OCoLC)749521367 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA |
||
100 | 1 |
_aAnders, Elżbieta. _9346 |
|
245 | 1 | 0 |
_aOkreślanie handlowej jakości tuszek drobiowych i ich elementów w świetle przepisów Unii Europejskiej / _cElżbieta Anders, Henryk Wcisło ; Centrum Doradztwa i Edukakcji w Rolnictwie w Poznaniu. |
260 |
_aPoznań : _bCDiEwR, _c1996. |
||
300 |
_a26 s. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xjakość _zKraje Unii Europejskiej. _2kaba _974828 |
|
700 | 1 |
_aWcisło, Henryk. _915297 |
|
920 | _a83-86742-36-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c18927 _d18927 |