000 | 01231cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005866906 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110725.0 | ||
008 | 050513s2005 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a8302071358 | ||
035 | _a(OCoLC)749682757 | ||
040 |
_aKR U/MM _cKR U/MM _dKR U/mal _dKR U/GZs _dKR U/42DL _dKR U/42KJs |
||
100 | 1 |
_aDrewniak, Emil. _93216 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMikrobiologia żywności / _cEmil Drewniak, Teresa Drewniak. |
250 | _aWyd. 10. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c[2005]. |
||
300 |
_a161, [1] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aData wyd. wg strony: www.wsip.com.pl. | ||
521 | 8 | _aDla uczniów kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje oraz uczniów kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego. | |
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _989821 |
|
700 | 1 |
_aDrewniak, Teresa. _93218 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _941003 |
|
920 | _a83-02-07135-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c19008 _d19008 |