000 01231cam a2200301 i 4500
001 zz2005866906
003 NUKAT
005 20241231110725.0
008 050513s2005 pl a f f |000 0 pol c
020 _a8302071358
035 _a(OCoLC)749682757
040 _aKR U/MM
_cKR U/MM
_dKR U/mal
_dKR U/GZs
_dKR U/42DL
_dKR U/42KJs
100 1 _aDrewniak, Emil.
_93216
245 1 0 _aMikrobiologia żywności /
_cEmil Drewniak, Teresa Drewniak.
250 _aWyd. 10.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c[2005].
300 _a161, [1] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aData wyd. wg strony: www.wsip.com.pl.
521 8 _aDla uczniów kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje oraz uczniów kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_989821
700 1 _aDrewniak, Teresa.
_93218
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a83-02-07135-8
942 _cBK
_00
999 _c19008
_d19008