| 000 | 01292cam a2200325 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2006850942 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231103215.0 | ||
| 008 | 060614s2006 pl a m |000 0 pol | ||
| 035 | _a(OCoLC)76291983 | ||
| 040 |
_aWA N/PBmkr _cWA N/PBmkr _dWA N/PBan _dWA N/PBmas _dLUBL U/WAGs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 080 | _a664:577.17 | ||
| 100 | 1 |
_aCzerniejewska-Surma, Barbara. _925430 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ wybranych czynników biologicznych i zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w artykułach żywnościowych / _cBarbara Czerniejewska-Surma. |
| 260 |
_aSzczecin : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej, _c2006. |
||
| 300 |
_a92 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie, _x0239-6467 ; _vnr 237 |
|
| 502 | _aPraca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 77-88. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aHistamina. _2kaba _972601 |
|
| 650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy. _2kaba _976994 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny. _2kaba _980820 |
|
| 830 | 0 |
_aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie _x0239-6467 _vnr 237 _963761 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c19215 _d19215 |
||