000 01292cam a2200325 i 4500
001 zz2006850942
003 NUKAT
005 20241231103215.0
008 060614s2006 pl a m |000 0 pol
035 _a(OCoLC)76291983
040 _aWA N/PBmkr
_cWA N/PBmkr
_dWA N/PBan
_dWA N/PBmas
_dLUBL U/WAGs
041 0 _apol
_beng
080 _a664:577.17
100 1 _aCzerniejewska-Surma, Barbara.
_925430
245 1 0 _aWpływ wybranych czynników biologicznych i zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w artykułach żywnościowych /
_cBarbara Czerniejewska-Surma.
260 _aSzczecin :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_c2006.
300 _a92 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy / Akademia Rolnicza w Szczecinie,
_x0239-6467 ;
_vnr 237
502 _aPraca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
504 _aBibliogr. s. 77-88.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aHistamina.
_2kaba
_972601
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy.
_2kaba
_976994
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny.
_2kaba
_980820
830 0 _aRozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie
_x0239-6467
_vnr 237
_963761
942 _cBK
_00
999 _c19215
_d19215