| 000 | 01810cam a2200361 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2006953965 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231105106.0 | ||
| 008 | 060821s2006 pl a |000 0 pol c | ||
| 035 | _a(OCoLC)749943749 | ||
| 040 |
_aLUBL 58/LL _cLUBL 58/LL _dLUBL 58/LK _dLUBL 58/ESs _dWA U/JKs |
||
| 041 | 0 |
_apol _beng |
|
| 100 | 1 |
_aKita, Agnieszka _c(technologia żywności). _923624 |
|
| 245 | 1 | 0 |
_aWpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych / _cAgnieszka Kita ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa. |
| 246 | 1 | 5 | _aEffects of some technological parameters on the quality of fried snack products |
| 260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Akademii Rolniczej, _c2006. |
||
| 300 |
_a65 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; _v240 |
|
| 500 | _aW serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 537. | ||
| 500 | _aNa s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna. | ||
| 504 | _aBibliogr. s. 55-63. | ||
| 546 | _aStreszcz. ang. | ||
| 650 | 7 |
_aSmażenie zanurzeniowe _vrozprawy akademickie. _2kaba _990292 |
|
| 650 | 7 |
_aCzipsy ziemniaczane _xjakość _vrozprawy akademickie. _2kaba _990293 |
|
| 650 | 7 |
_aProdukty przekąskowe _xjakość _vrozprawy akademickie. _2kaba _990343 |
|
| 710 | 2 |
_aAkademia Rolnicza (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _940981 |
|
| 830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. _pRozprawy (1994) _v240 _964226 |
|
| 830 | 0 |
_aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu _x0867-7964 _vnr 537 _964105 |
|
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c19250 _d19250 |
||