000 01810cam a2200361 i 4500
001 zz2006953965
003 NUKAT
005 20241231105106.0
008 060821s2006 pl a |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749943749
040 _aLUBL 58/LL
_cLUBL 58/LL
_dLUBL 58/LK
_dLUBL 58/ESs
_dWA U/JKs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKita, Agnieszka
_c(technologia żywności).
_923624
245 1 0 _aWpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych /
_cAgnieszka Kita ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
246 1 5 _aEffects of some technological parameters on the quality of fried snack products
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Akademii Rolniczej,
_c2006.
300 _a65 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ;
_v240
500 _aW serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 537.
500 _aNa s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
504 _aBibliogr. s. 55-63.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aSmażenie zanurzeniowe
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_990292
650 7 _aCzipsy ziemniaczane
_xjakość
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_990293
650 7 _aProdukty przekąskowe
_xjakość
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_990343
710 2 _aAkademia Rolnicza (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_940981
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu.
_pRozprawy (1994)
_v240
_964226
830 0 _aZeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
_x0867-7964
_vnr 537
_964105
942 _cBK
_00
999 _c19250
_d19250