000 | 01096cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2004795525 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095930.0 | ||
008 | 041122s1993 pl a | f |001 ||pol|c | ||
020 | _a8320416639 | ||
035 | _a(OCoLC)749441021 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/JGs |
||
245 | 0 | 0 |
_aTechnologia mięsa drobiowego : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Tadeusza Grabowskiego ; [aut. Tadeusz Grabowski et al.]. |
250 | _aWyd. 3 zm. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c1993. |
||
300 |
_a395, [1] s. : _brys., wykr. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aWyd. 1 i 2 pt. Technologia drobiu. | ||
504 | _aBibliogr. porzy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aMięso drobiowe _xprzerób _vpodręczniki. _2kaba _992137 |
|
700 | 1 |
_aGrabowski, Tadeusz _c(technologia żywności i żywienia). _eRed. _94591 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a83-204-1663-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c200 _d200 |