000 01096cam a2200289 i 4500
001 zz2004795525
003 NUKAT
005 20241231095930.0
008 041122s1993 pl a | f |001 ||pol|c
020 _a8320416639
035 _a(OCoLC)749441021
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/JGs
245 0 0 _aTechnologia mięsa drobiowego :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Tadeusza Grabowskiego ; [aut. Tadeusz Grabowski et al.].
250 _aWyd. 3 zm.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c1993.
300 _a395, [1] s. :
_brys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aWyd. 1 i 2 pt. Technologia drobiu.
504 _aBibliogr. porzy rozdz. Indeks.
650 7 _aMięso drobiowe
_xprzerób
_vpodręczniki.
_2kaba
_992137
700 1 _aGrabowski, Tadeusz
_c(technologia żywności i żywienia).
_eRed.
_94591
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-1663-9
942 _cBK
_00
999 _c200
_d200