000 01304cam a2200349 i 4500
001 zz2006939655
003 NUKAT
005 20241231110133.0
008 060921s2006 pl a |000 0 pol c
020 _a9788370734367
020 _a8370734367
035 _a(OCoLC)749898182
040 _aKR U/maj
_cKR U/maj
_dKR U/ES
_dKR U/GZs
041 1 _apol
_hger
100 1 _aLehari, Gabriele.
_926115
245 1 0 _aPrzechowywanie i konserwowanie żywności :
_bzamrażanie, marynowanie, wekowanie /
_cGabriele Lehari ; tł. z jęz. niem. Ewa Rachańska.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aVorratshaltung: frisch halten - einfrieren - konservieren
260 _aWarszawa :
_bMultico Oficyna Wydawnicza,
_c2006.
300 _a124, [1] s. :
_bil. kolor. ;
_c19 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZrób to Sam
650 7 _aŻywność
_xkonserwowanie
_vporadniki.
_2kaba
_990640
650 7 _aŻywność
_xprzechowywanie
_vporadniki.
_2kaba
_990187
700 1 _aRachańska, Ewa.
_eTł.
_911843
710 2 _aMultico Oficyna Wydawnicza.
_4pbl
_941246
830 0 _aZrób to Sam - Multico Oficyna Wydawnicza
_965106
920 _a978-83-7073-436-7
920 _a83-7073-436-7
942 _cBK
_00
999 _c20083
_d20083