000 01349cam a2200349 i 4500
001 zz2006789004
003 NUKAT
005 20241231103335.0
008 060620s2006 pl a |000 0 pol c
020 _a8372447063
035 _a(OCoLC)830783682
040 _aKR U/sid
_cKR U/sid
_dKR U/mal
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aKowalczyk, Roman
_c(technologia żywności).
_926261
245 1 0 _aAnaliza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego /
_cRoman Kowalczyk.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2006.
300 _a99 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aRozprawy Naukowe i Monografie =
_aTreatises and Monographs ;
_v298
504 _aBibliogr. s. 88-97.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aJabłka
_xprzerób.
_2kaba
_990772
650 7 _aKoszt produkcji.
_2kaba
_973536
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkonsumpcja energii.
_2kaba
_976977
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xoszczędzanie energii.
_2kaba
_990771
650 7 _aSok jabłkowy
_xprodukcja i handel.
_2kaba
_990770
830 0 _aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
_v298
_963780
920 _a83-7244-706-3
942 _cBK
_00
999 _c20238
_d20238