000 | 01349cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006789004 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103335.0 | ||
008 | 060620s2006 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a8372447063 | ||
035 | _a(OCoLC)830783682 | ||
040 |
_aKR U/sid _cKR U/sid _dKR U/mal _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aKowalczyk, Roman _c(technologia żywności). _926261 |
|
245 | 1 | 0 |
_aAnaliza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego / _cRoman Kowalczyk. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2006. |
||
300 |
_a99 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie = _aTreatises and Monographs ; _v298 |
|
504 | _aBibliogr. s. 88-97. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aJabłka _xprzerób. _2kaba _990772 |
|
650 | 7 |
_aKoszt produkcji. _2kaba _973536 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkonsumpcja energii. _2kaba _976977 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xoszczędzanie energii. _2kaba _990771 |
|
650 | 7 |
_aSok jabłkowy _xprodukcja i handel. _2kaba _990770 |
|
830 | 0 |
_aRozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego _v298 _963780 |
|
920 | _a83-7244-706-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c20238 _d20238 |