000 01474cam a2200373 i 4500
001 zz2007941654
003 NUKAT
005 20241231115618.0
008 070202s2007 pl a |000 0 pol c
020 _a9788320430769
035 _a(OCoLC)749466447
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dBYDG 22/ET
_dWR U/dl
_dKR U/GZs
_dSZCZ 010/KW
041 1 _apol
_heng
100 1 _aEarle, Mary D.
_926391
240 1 0 _aFood product development
_l(pol.)
245 1 0 _aOpracowanie produktów spożywczych :
_bpodejście marketingowe /
_cMary Earle, Richard Earle, Allan Anderson ; z ang. przeł. Marek Sikora.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2007.
300 _aXVI, 381, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aŻywność, Jakość, Technologia
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aProdukty rolno-spożywcze
_xaspekt ekonomiczny.
_2kaba
_976796
650 7 _aProdukty nowe
_xzarządzanie.
_2kaba
_993207
650 7 _aŻywność
_xkomercjalizacja
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980787
700 1 _aEarle, R. L.
_d(1930- ).
_926390
700 1 _aAnderson, Allan M.
_926389
700 1 _aSikora, Marek
_d(1954- ).
_eTł.
_926052
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
830 0 _aŻywność, Jakość, Technologia
_964275
920 _a978-83-204-3076-9
942 _cBK
_00
999 _c20452
_d20452