000 | 01474cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007941654 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115618.0 | ||
008 | 070202s2007 pl a |000 0 pol c | ||
020 | _a9788320430769 | ||
035 | _a(OCoLC)749466447 | ||
040 |
_aBYDG 22/ET _cBYDG 22/ET _dBYDG 22/ET _dWR U/dl _dKR U/GZs _dSZCZ 010/KW |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
100 | 1 |
_aEarle, Mary D. _926391 |
|
240 | 1 | 0 |
_aFood product development _l(pol.) |
245 | 1 | 0 |
_aOpracowanie produktów spożywczych : _bpodejście marketingowe / _cMary Earle, Richard Earle, Allan Anderson ; z ang. przeł. Marek Sikora. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2007. |
||
300 |
_aXVI, 381, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aŻywność, Jakość, Technologia | |
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aProdukty rolno-spożywcze _xaspekt ekonomiczny. _2kaba _976796 |
|
650 | 7 |
_aProdukty nowe _xzarządzanie. _2kaba _993207 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xkomercjalizacja _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980787 |
|
700 | 1 |
_aEarle, R. L. _d(1930- ). _926390 |
|
700 | 1 |
_aAnderson, Allan M. _926389 |
|
700 | 1 |
_aSikora, Marek _d(1954- ). _eTł. _926052 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
830 | 0 |
_aŻywność, Jakość, Technologia _964275 |
|
920 | _a978-83-204-3076-9 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c20452 _d20452 |