000 01214cam a2200301 i 4500
001 zz2007822117
003 NUKAT
005 20241231085327.0
008 070212s2007 pl a |001 0 pol c
020 _a9788320432770
035 _a(OCoLC)749305584
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dBYDG 22/ET
_dKR U/42AKs
245 0 0 _aPrzeciwutleniacze w żywności :
_baspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa /
_cpod red. Włodzimierza Grajka ; aut.: Wanda Baer-Dubowska [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2007.
300 _a582, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aPrzeciwutleniacze
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_986019
650 7 _aŻywność
_xdomieszki.
_2kaba
_980777
650 7 _aPrzeciwutleniacze
_xaspekt fizjologiczny.
_2kaba
_986018
700 1 _aGrajek, Włodzimierz
_d(1946- ).
_eRed.
_94612
700 1 _aBaer-Dubowska, Wanda.
_926478
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a978-83-204-3277-0
942 _cBK
_00
999 _c20546
_d20546