000 | 00956cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007842658 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115831.0 | ||
008 | 070208s1998 pl a |100 0 pol c | ||
020 | _a8386468025 | ||
035 | _a(OCoLC)749330720 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA |
||
245 | 0 | 0 |
_aBiotechnologia w technologii żywności : _bkonferencja naukowa / _c[kom. nauk. Wacław Leszczyński et al.] ; Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej we Wrocławiu [et al.]. |
260 |
_aWrocław : _bDolnośląska Agencja jerG, _c1998. |
||
300 |
_a84, [3] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy ref. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xbiotechnologia _vkonferencje. _2kaba _980771 |
|
700 | 1 |
_aLeszczyński, Wacław _d(1936- ). _eRed. _98299 |
|
920 | _a83-86468-02-5 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c20692 _d20692 |