000 00956cam a2200253 i 4500
001 zz2007842658
003 NUKAT
005 20241231115831.0
008 070208s1998 pl a |100 0 pol c
020 _a8386468025
035 _a(OCoLC)749330720
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
245 0 0 _aBiotechnologia w technologii żywności :
_bkonferencja naukowa /
_c[kom. nauk. Wacław Leszczyński et al.] ; Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej we Wrocławiu [et al.].
260 _aWrocław :
_bDolnośląska Agencja jerG,
_c1998.
300 _a84, [3] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy ref.
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia
_vkonferencje.
_2kaba
_980771
700 1 _aLeszczyński, Wacław
_d(1936- ).
_eRed.
_98299
920 _a83-86468-02-5
942 _cBK
_00
999 _c20692
_d20692