000 01157cam a2200325 i 4500
001 zz2007922890
003 NUKAT
005 20241231091120.0
008 070322s1988 pl a d f |000 0 pol c
020 _a8302036013
_qcz. 2
020 _a8302036021
_qcałość
035 _a(OCoLC)749449462
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aBijok, Barbara.
_91228
245 1 0 _aSurowce i technologia żywności.
_nCz. 2 /
_cBarbara Bijok, Franciszek Bijok, Aleksander Dąbek.
250 _aWyd. 3 popr.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c1988.
300 _a254, [1] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
521 8 _aPodręcznik dla liceum zawodowego.
650 7 _aŻywność
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_980806
700 1 _aBijok, Franciszek.
_91229
700 1 _aDąbek, Aleksander.
_93443
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a83-02-03601-3
_qcz. 2
920 _a83-02-03602-1
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c20821
_d20821