000 01217cam a2200277 i 4500
001 xx001066975
003 NUKAT
005 20241231111853.0
008 080225s1998 pl a f f |000 0 pol c
020 _a8300031766
035 _a(OCoLC)749516586
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
100 1 _aKoziorowska, Barbara.
_97342
245 1 0 _aProjektowanie technologiczne zakładów gastronomicznych /
_cBarbara Koziorowska.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c1998.
300 _a168 s., [8] s. tabl. złoż., [8] s. fot. kolor. :
_bil. ;
_c28 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 165-168.
521 8 _aDla studentów Wydziału Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW, oraz innych akademii rolniczych, dla Wydziału Architektury i Inżynierii Sanitarnej i Wodnej PW, oraz uczniów techników gastronomicznych.
650 7 _aProjektowanie techniczne
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_990620
650 7 _aZakłady żywienia zbiorowego
_xaparatura i sprzęt
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980043
920 _a83-00-03176-6
942 _cBK
_00
999 _c2104
_d2104