000 | 01217cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001066975 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111853.0 | ||
008 | 080225s1998 pl a f f |000 0 pol c | ||
020 | _a8300031766 | ||
035 | _a(OCoLC)749516586 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA |
||
100 | 1 |
_aKoziorowska, Barbara. _97342 |
|
245 | 1 | 0 |
_aProjektowanie technologiczne zakładów gastronomicznych / _cBarbara Koziorowska. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c1998. |
||
300 |
_a168 s., [8] s. tabl. złoż., [8] s. fot. kolor. : _bil. ; _c28 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 165-168. | ||
521 | 8 | _aDla studentów Wydziału Żywienia Człowieka oraz Gospodarstwa Domowego SGGW, oraz innych akademii rolniczych, dla Wydziału Architektury i Inżynierii Sanitarnej i Wodnej PW, oraz uczniów techników gastronomicznych. | |
650 | 7 |
_aProjektowanie techniczne _vpodręczniki akademickie. _2kaba _990620 |
|
650 | 7 |
_aZakłady żywienia zbiorowego _xaparatura i sprzęt _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980043 |
|
920 | _a83-00-03176-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c2104 _d2104 |