000 | 01203cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006785734 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101210.0 | ||
008 | 060427s2006 pl a f |001 0 pol c | ||
020 | _a8320432103 | ||
035 | _a(OCoLC)749521966 | ||
040 |
_aBYDG 22/ET _cBYDG 22/ET _dBYDG 22/ET _dKR U/42EBs |
||
245 | 0 | 0 |
_aChemia żywności : _bskład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa / _cpod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut.] Ewa Babicz-Zielińska [et al.]. |
250 | _aWyd. 4 uaktual. (dodr.). | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2006. |
||
300 |
_a578 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Skorowidz. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje odżywcze _vpodręczniki akademickie. _2kaba _991570 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980817 |
|
700 | 1 |
_aSikorski, Zdzisław E. _d(1930- ). _eRed. _913016 |
|
700 | 1 |
_aBabicz-Zielińska, Ewa. _9526 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a83-204-3210-3 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c21126 _d21126 |