000 01203cam a2200301 i 4500
001 zz2006785734
003 NUKAT
005 20241231101210.0
008 060427s2006 pl a f |001 0 pol c
020 _a8320432103
035 _a(OCoLC)749521966
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dBYDG 22/ET
_dKR U/42EBs
245 0 0 _aChemia żywności :
_bskład, przemiany i właściwości żywności : praca zbiorowa /
_cpod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; [aut.] Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
250 _aWyd. 4 uaktual. (dodr.).
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2006.
300 _a578 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Skorowidz.
650 7 _aSubstancje odżywcze
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_991570
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980817
700 1 _aSikorski, Zdzisław E.
_d(1930- ).
_eRed.
_913016
700 1 _aBabicz-Zielińska, Ewa.
_9526
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a83-204-3210-3
942 _cBK
_00
999 _c21126
_d21126