000 | 00832cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002597408 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111340.0 | ||
008 | 971202s1989 xxua |001 eng c | ||
020 | _a0412076012 | ||
035 | _a(OCoLC)1423870289 | ||
040 |
_aNUKAT _cKR 197/JMK |
||
100 | 1 |
_aBanwart, George J. _9673 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBasic food microbiology / _cGeorge J. Banwart. |
250 | _a2nd ed. | ||
260 |
_aNew York [etc.] : _bChapman and Hall, _ccop. 1989. |
||
300 |
_a[8], 773 s. : _brys., wykr., fot. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
504 | _aIndeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia. _2kaba _980799 |
|
920 | _a0-412-07601-2 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c214 _d214 |