000 | 01019cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005855566 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085757.0 | ||
008 | 051024s2005 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a837163434X | ||
035 | _a(OCoLC)749660805 | ||
040 |
_aKR U/WS _cKR U/WS _dKR U/ES _dKR U/GZs _dWA U/JEK |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
100 | 1 |
_aParsons, Russ. _927353 |
|
240 | 1 | 0 |
_aHow to read a French fry and other stories of intriguing kitchen science _l(pol.) |
245 | 1 | 0 |
_aFrytka doskonała i inne sekrety kuchni / _cRuss Parsons ; przeł. z ang. Anna Ochnio-Brudzyńska. |
260 |
_aWarszawa : _bTwój Styl, _c2005. |
||
300 |
_a325, [6] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 7 |
_aKuchnia. _2kaba _973861 |
|
700 | 1 |
_aOchnio-Brudzyńska, Anna. _eTł. _927352 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwo Książkowe Twój Styl. _4pbl _942151 |
|
920 | _a83-7163-434-X | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c21482 _d21482 |