000 01019cam a2200289 i 4500
001 zz2005855566
003 NUKAT
005 20241231085757.0
008 051024s2005 pl a f |000 0 pol c
020 _a837163434X
035 _a(OCoLC)749660805
040 _aKR U/WS
_cKR U/WS
_dKR U/ES
_dKR U/GZs
_dWA U/JEK
041 1 _apol
_heng
100 1 _aParsons, Russ.
_927353
240 1 0 _aHow to read a French fry and other stories of intriguing kitchen science
_l(pol.)
245 1 0 _aFrytka doskonała i inne sekrety kuchni /
_cRuss Parsons ; przeł. z ang. Anna Ochnio-Brudzyńska.
260 _aWarszawa :
_bTwój Styl,
_c2005.
300 _a325, [6] s. :
_bil. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
650 7 _aKuchnia.
_2kaba
_973861
700 1 _aOchnio-Brudzyńska, Anna.
_eTł.
_927352
710 2 _aWydawnictwo Książkowe Twój Styl.
_4pbl
_942151
920 _a83-7163-434-X
942 _cBK
_00
999 _c21482
_d21482