000 02043cam a2200349 i 4500
001 zz2007928398
003 NUKAT
005 20241231100648.0
008 070827s2007 pl a |000 0 pol c
020 _a8389666634
035 _a(OCoLC)749427395
040 _aBYDG 22/ET
_cBYDG 22/ET
_dBYDG 22/ET
_dKR U/SM
245 0 0 _aOcena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności po wejściu do UE :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Iwony Szczepaniak ; aut.: Jadwiga Drożdż [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
260 _aWarszawa :
_bInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy,
_c2007.
300 _a124, [2] s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej : program wieloletni 2005-2009 ;
_vnr 37
500 _aPracę zrealizowano w ramach programu wieloletniego Polski sektor żywnościowy w pierwszych latach członkostwa w zadaniu Ocena zmian konkurencyjności polskich producentów żywności na Wspólnym Rynku Europejskim i na rynkach innych krajów.
500 _aNa okł. : Program wieloletni 2005-2009.
504 _aBibliogr. 122-[125].
530 _aDostępne również online.
650 7 _aKonkurencyjność (ekonomia)
_xocena
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_992224
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xocena
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_992225
700 1 _aSzczepaniak, Iwona
_c(ekonomika).
_eRed.
_914087
700 1 _aDrożdż, Jadwiga.
_93235
830 0 _aEkonomiczne i Społeczne Uwarunkowania Rozwoju Polskiej Gospodarki Żywnościowej po Wstąpieniu Polski do Unii Europejskiej
_vnr 37
_964826
856 4 1 _uhttp://www.ierigz.waw.pl/publikacje/raporty-programu-wieloletniego-2005-2009/1314195201
920 _a83-89666-63-4
942 _cBK
_00
999 _c21739
_d21739