000 01026cam a2200289 i 4500
001 zz2007854778
003 NUKAT
005 20241231101434.0
008 070918s2007 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788320433050
035 _a(OCoLC)749295467
040 _aŁ 30/BSt
_cŁ 30/BSt
_dŁ 30/MS
100 1 _aOlszewski, Adam.
_910414
245 1 0 _aTechnologia przetwórstwa mięsa /
_cAdam Olszewski.
250 _aWyd. 2 uaktual.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2007.
300 _a345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz.
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_974818
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_940978
920 _a978-83-204-3305-0
942 _cBK
_00
999 _c21961
_d21961