000 | 01026cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007854778 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101434.0 | ||
008 | 070918s2007 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788320433050 | ||
035 | _a(OCoLC)749295467 | ||
040 |
_aŁ 30/BSt _cŁ 30/BSt _dŁ 30/MS |
||
100 | 1 |
_aOlszewski, Adam. _910414 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia przetwórstwa mięsa / _cAdam Olszewski. |
250 | _aWyd. 2 uaktual. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2007. |
||
300 |
_a345, [1] s., [28] s. tabl. kolor. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla uczniów zdobywających zawód rzeźnik-wędliniarz. | |
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _974818 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _940978 |
|
920 | _a978-83-204-3305-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c21961 _d21961 |