000 01378cam a2200325 i 4500
001 zz2007792352
003 NUKAT
005 20241231101011.0
008 070906s2007 pl a d f |000 0 pol c
020 _a9788302079788
_qczęść 4
020 _a9788302078972
_qcałość
035 _a(OCoLC)749195400
040 _aKR U/sid
_cKR U/sid
_dKR U/MZ
_dKR U/GZs
245 0 0 _aTechnologia żywności :
_bpodręcznik dla technikum : praca zbiorowa.
_n4 /
_ckoordynator Mieczysław Dłużewski ; [aut.: Anna Dłużewska et al.].
250 _aWyd. 3 uaktual.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
_c2007.
300 _a351, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia zawodowego do nauczania technologii na poziomie klasy IV technikum i szkoły policealnej
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_976982
700 1 _aDłużewska, Anna
_d(1921-2001).
_93517
700 1 _aDłużewski, Mieczysław
_d(1922-2012).
_eRed.
_93518
710 2 _aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
_4pbl
_941003
920 _a978-83-02-07978-8
_qczęść 4
920 _a978-83-02-07897-2
_qcałość
942 _cBK
_00
999 _c21984
_d21984