000 01204cam a2200313 i 4500
001 zz2006812824
003 NUKAT
005 20241231111112.0
008 061016s2006 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8325107324
035 _a(OCoLC)749672872
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/TU
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aGrzyby świeże i przetwory grzybowe - Terminy i definicje PN-A-75030 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-75030:2006
260 _aWarszawa:
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2006.
300 _a11 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 01.040.67; 67.080.20.
590 _aZatwierdzona 11 września 2006 r.
590 _aZatwierdzona 11 września 2006 r.
650 7 _aGrzyby jadalne
_xterminologia
_vnormy.
_2kaba
_998577
650 7 _aKonserwy grzybowe
_xterminologia
_vnormy.
_2kaba
_998578
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-251-0732-4
942 _cBK
_00
999 _c22053
_d22053