000 | 01204cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006812824 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111112.0 | ||
008 | 061016s2006 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8325107324 | ||
035 | _a(OCoLC)749672872 | ||
040 |
_aKIEL 008/ND _cKIEL 008/ND _dKIEL 008/TU _dLUBL 58/ESs |
||
245 | 0 | 0 |
_aGrzyby świeże i przetwory grzybowe - Terminy i definicje PN-A-75030 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-A-75030:2006 |
260 |
_aWarszawa: _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
300 |
_a11 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 01.040.67; 67.080.20. | ||
590 | _aZatwierdzona 11 września 2006 r. | ||
590 | _aZatwierdzona 11 września 2006 r. | ||
650 | 7 |
_aGrzyby jadalne _xterminologia _vnormy. _2kaba _998577 |
|
650 | 7 |
_aKonserwy grzybowe _xterminologia _vnormy. _2kaba _998578 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-251-0732-4 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22053 _d22053 |