000 | 01522cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006873475 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110014.0 | ||
008 | 060919s2006 pl f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8325104058 | ||
035 | _a(OCoLC)749801787 | ||
040 |
_aKIEL 008/ND _cKIEL 008/ND _dKIEL 008/TU _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Przygotowanie próbki do badań PN-EN ISO 661 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 661:2006 |
246 | 1 | 3 | _aAnimal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
300 |
_a2, 4 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.200.10. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 661:2005 IDT, ISO 661:2003 IDT; Zastępuje: PN-EN ISO 661:2005 (U); Zastępuje PN-EN ISO 661:2005 (U); Zatwierdzona 25 lipca 2006 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 661:2005 IDT, ISO 661:2003 IDT; Zastępuje: PN-EN ISO 661:2005 (U); Zastępuje PN-EN ISO 661:2005 (U); Zatwierdzona 25 lipca 2006 r. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xpobieranie próbek _vnormy. _2kaba _995299 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-251-0405-8 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22068 _d22068 |