000 01522cam a2200325 i 4500
001 zz2006873475
003 NUKAT
005 20241231110014.0
008 060919s2006 pl f u |000 0 pol c
020 _a8325104058
035 _a(OCoLC)749801787
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/TU
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Przygotowanie próbki do badań PN-EN ISO 661 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 661:2006
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2006.
300 _a2, 4 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
590 _aWprowadza EN ISO 661:2005 IDT, ISO 661:2003 IDT; Zastępuje: PN-EN ISO 661:2005 (U); Zastępuje PN-EN ISO 661:2005 (U); Zatwierdzona 25 lipca 2006 r.
590 _aWprowadza EN ISO 661:2005 IDT, ISO 661:2003 IDT; Zastępuje: PN-EN ISO 661:2005 (U); Zastępuje PN-EN ISO 661:2005 (U); Zatwierdzona 25 lipca 2006 r.
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xpobieranie próbek
_vnormy.
_2kaba
_995299
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-251-0405-8
942 _cBK
_00
999 _c22068
_d22068