000 01660cam a2200373 i 4500
001 zz2007949836
003 NUKAT
005 20241231094044.0
008 070601s2007 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788325125332
035 _a(OCoLC)749467644
040 _aKIEL 008/JS
_cKIEL 008/JS
_dKIEL 008/JK
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMaszyny dla przemysłu spożywczego - Kutry z obrotową misą - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny PN-EN 12855 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aKutry z obrotową misą - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny
246 3 0 _aPN-EN 12855:2007
246 1 3 _aFood processing machinery - Rotating bowi cutters - Safety and hygiene requirements
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
300 _a2, 38 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera tab.
500 _aICS 67.250.
504 _aBibliogr. s. 38.
590 _aWprowadza EN 12855:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 12855:2004 (U); Zatwierdzona 4 kwietnia 2007 r.
590 _aWprowadza EN 12855:2003, IDT; Zastępuje PN-EN 12855:2004 (U); Zatwierdzona 4 kwietnia 2007 r.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vnormy.
_2kaba
_996352
650 7 _aBezpieczeństwo pracy
_xnormy.
_2kaba
_996852
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-2533-2
942 _cBK
_00
999 _c22069
_d22069