000 01712cam a2200361 i 4500
001 zz2007806783
003 NUKAT
005 20241231093141.0
008 070515s2007 pl f u |000 0 pol c
020 _a9788325123819
035 _a(OCoLC)749206443
040 _aKIEL 008/JK
_cKIEL 008/JK
_dKIEL 008/JS
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aŻywność o niskiej zawartości tłuszczu - Oznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów - Część 2: Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie z ziemią okrzemkową PN-EN 14185-2 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 14185-2:2007
246 1 3 _aNon fatty foods - Determination of N-methylcarbamate residues - Part 2: HPLC method with clean-up on a diatomaceous earth column
246 3 0 _aOznaczanie pozostałości N-metylokarbaminianów
246 3 0 _aMetoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie z ziemią okrzemkową
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
300 _a2, 15 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera tab.
500 _aICS 67.080.01.
504 _aBibliogr. s. 15.
590 _aWprowadza EN 14185-2:2006, IDT; Zastępuje PN-EN 14185-2:2006 (U) ; Zatwierdzona 9 marca 2007 r.
590 _aWprowadza EN 14185-2:2006, IDT; Zastępuje PN-EN 14185-2:2006 (U) ; Zatwierdzona 9 marca 2007 r.
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_993011
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-2381-9
942 _cBK
_00
999 _c22078
_d22078