000 01840cam a2200385 i 4500
001 zz2006792692
003 NUKAT
005 20241231110259.0
008 060926s2006 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8325103981
035 _a(OCoLC)749616128
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/JD
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Oznaczanie niskowrzących chlorowcopochodnych węglowodorów w olejach jadalnych PN-EN ISO 16035 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 16035:2006
246 3 0 _aOznaczanie niskowrzących chlorowcopochodnych węglowodorów w olejach jadalnych
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Determination of low-boiling halogenated hydrocarbons in edible oils (ISO 16035:2003)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2006.
300 _a2, 14 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.200.10.
500 _aZawiera tabele.
504 _aBibliogr. s. 14.
590 _aWprowadza EN ISO 16035:2005 IDT; ISO 16035:2003 IDT; Zastępuje PN-EN ISO 16035:2005 (U); Zatwierdzona 25 lipca 2006 r.
590 _aWprowadza EN ISO 16035:2005 IDT; ISO 16035:2003 IDT; Zastępuje PN-EN ISO 16035:2005 (U); Zatwierdzona 25 lipca 2006 r.
650 7 _aOleje roślinne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995018
650 7 _aOleje zwierzęce
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995019
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995020
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-251-0398-1
942 _cBK
_00
999 _c22084
_d22084