000 | 01130cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007773375 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103306.0 | ||
008 | 071031s2007 pl a f |000 0 pol c | ||
020 | _a9788320817300 | ||
035 | _a(OCoLC)749776924 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
100 | 1 |
_aŁuczka-Bakuła, Władysława _d(1954- ). _921143 |
|
245 | 1 | 0 |
_aRynek żywności ekologicznej : _bwyznaczniki i uwarunkowania rozwoju / _cWładysława Łuczka-Bakuła. |
260 |
_aWarszawa : _bPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne, _c2007. |
||
300 |
_a244 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 234-244. | ||
521 | 8 | _aDla studentów kierunków ekonomicznych i rolniczych, przedsiębiorców. | |
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xkomercjalizacja. _2kaba _992611 |
|
650 | 7 |
_aŻywność naturalna _xkomercjalizacja _zPolska _y1990-. _2kaba _992612 |
|
710 | 2 |
_aPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne. _4pbl _933093 |
|
920 | _a978-83-208-1730-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22099 _d22099 |