000 01130cam a2200289 i 4500
001 zz2007773375
003 NUKAT
005 20241231103306.0
008 071031s2007 pl a f |000 0 pol c
020 _a9788320817300
035 _a(OCoLC)749776924
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aŁuczka-Bakuła, Władysława
_d(1954- ).
_921143
245 1 0 _aRynek żywności ekologicznej :
_bwyznaczniki i uwarunkowania rozwoju /
_cWładysława Łuczka-Bakuła.
260 _aWarszawa :
_bPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
_c2007.
300 _a244 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 234-244.
521 8 _aDla studentów kierunków ekonomicznych i rolniczych, przedsiębiorców.
650 7 _aŻywność naturalna
_xkomercjalizacja.
_2kaba
_992611
650 7 _aŻywność naturalna
_xkomercjalizacja
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_992612
710 2 _aPolskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
_4pbl
_933093
920 _a978-83-208-1730-0
942 _cBK
_00
999 _c22099
_d22099