000 01842cam a2200397 i 4500
001 zz2007967669
003 NUKAT
005 20241231094002.0
008 070531s2007 pl f u |000 0 pol c
020 _a9788325127725
035 _a(OCoLC)749538215
040 _aKIEL 008/JS
_cKIEL 008/JS
_dKIEL 008/JK
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko i przetwory mleczne - Oznaczanie liczby jednostek tworzących kolonie drożdży i/lub pleśni - Metoda płytkowa w temperaturze 25 °C PN-ISO 6611 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aOznaczanie liczby jednostek tworzących kolonie drożdży i/lub pleśni - Metoda płytkowa w temperaturze 25 °C
246 3 0 _aPN-ISO 6611:2007
246 1 3 _aMilk and milk products - Enumeration of colony-forming units of yeasts and/or moulds - Colony-count yechnique at 25 °C
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
300 _a12 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera tab.
500 _aICS 07.100.30; 67.100.01.
504 _aBibliogr. s. 12.
590 _aWprowadza ISO 6611:2004, IDT; Zastępuje PN-93/A-86034/07; Zatwierdzona 10 maja 2007 r.
590 _aWprowadza ISO 6611:2004, IDT; Zastępuje PN-93/A-86034/07; Zatwierdzona 10 maja 2007 r.
650 7 _aMleko
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_997000
650 7 _aProdukty mleczne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_997010
650 7 _aMleko
_xmikrobiologia.
_2kaba
_974850
650 7 _aProdukty mleczne
_xmikrobiologia.
_2kaba
_976755
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-2772-5
942 _cBK
_00
999 _c22132
_d22132