000 01506cam a2200361 i 4500
001 zz2006955196
003 NUKAT
005 20241231110456.0
008 061002s2006 pl f |000 0 pol c
020 _a8325103949
035 _a(OCoLC)749959164
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/JD
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie zawartości witaminy B6 (łącznie z jej formami glikozylowanymi) metodą HPLC PN-EN 14663 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 14663:2006
246 1 3 _aFoodstuffs - Determination of vitamin B6 (including its glycosylated forms) by HPLC
260 _aWarszawa :
_bPKN,
_c2006.
300 _a2, 22 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.050.
500 _aZawiera tabele.
504 _aBibliogr. s. 22.
590 _aWprowadza EN 14663:2005, IDT; Zastępuje PN-EN 14663:2006 (U); Zatwierdzona 25 lipca 2006 r.
590 _aWprowadza EN 14663:2005, IDT; Zastępuje PN-EN 14663:2006 (U); Zatwierdzona 25 lipca 2006 r.
650 7 _aŻywność
_xzawartość witamin
_vnormy.
_2kaba
_993079
650 7 _aPirydoksyna.
_2kaba
_976038
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-251-0394-9
942 _cBK
_00
999 _c22335
_d22335