000 01699cam a2200373 i 4500
001 zz2006945649
003 NUKAT
005 20241231095836.0
008 060322s2006 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8324390006
035 _a(OCoLC)749849010
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/TU
_dŁ 30/BPas
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSery i przetwory topione z serów - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 1735 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aOznaczanie zawartości tłuszczu
246 3 0 _aMetoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza)
246 1 3 _aCheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004)
246 3 0 _aPN-EN ISO 1735:2006
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2006.
300 _a18 s. :
_bil., tab. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.30.
504 _aBibliogr. s. 18.
590 _aWprowadza EN ISO 1735:2004, IDT, ISO 1735:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 1735:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.
590 _aWprowadza EN ISO 1735:2004, IDT, ISO 1735:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 1735:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r.
650 7 _aSer
_vnormy.
_2kaba
_993184
650 7 _aSer topiony
_vnormy.
_2kaba
_993185
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-9000-6
942 _cBK
_00
999 _c22340
_d22340