000 | 01699cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006945649 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231095836.0 | ||
008 | 060322s2006 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8324390006 | ||
035 | _a(OCoLC)749849010 | ||
040 |
_aKIEL 008/ND _cKIEL 008/ND _dKIEL 008/TU _dŁ 30/BPas |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aSery i przetwory topione z serów - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) PN-EN ISO 1735 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości tłuszczu |
246 | 3 | 0 | _aMetoda grawimetryczna (Metoda odwoławcza) |
246 | 1 | 3 | _aCheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004) |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 1735:2006 |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
300 |
_a18 s. : _bil., tab. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.30. | ||
504 | _aBibliogr. s. 18. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 1735:2004, IDT, ISO 1735:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 1735:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 1735:2004, IDT, ISO 1735:2004, IDT; Zastępuje PN-EN ISO 1735:2005 (U); Zatwierdzona 17 stycznia 2006 r. | ||
650 | 7 |
_aSer _vnormy. _2kaba _993184 |
|
650 | 7 |
_aSer topiony _vnormy. _2kaba _993185 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-243-9000-6 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22340 _d22340 |