000 | 01593cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007900878 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231114743.0 | ||
008 | 070116s2006 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a832511276X | ||
035 | _a(OCoLC)749401576 | ||
040 |
_aKIEL 008/ND _cKIEL 008/ND _dKIEL 008/JK |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aMleko pełne - Oznaczanie zawartości tłuszczu mlecznego, białka i laktozy - Wytyczne dotyczące obsługi analizatorów w zakresie średniej podczerwieni PN-ISO 9622 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 9622:2006 |
246 | 1 | 3 | _aWhole milk - Determination of milkfat, protein and lactose content - Guidance on the operation of mid-infrared instruments |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie zawartości tłuszczu mlecznego, białka i laktozy - Wytyczne dotyczące obsługi analizatorów w zakresie średniej podczerwieni |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
300 |
_a33 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.100.10. | ||
500 | _aZawiera tabele. | ||
504 | _aBibliogr. s. 33. | ||
590 | _aWprowadza ISO 9622:1999, IDT; Zatwierdzona 14 listopada 2006 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 9622:1999, IDT; Zatwierdzona 14 listopada 2006 r. | ||
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-251-1276-X | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22452 _d22452 |