000 01593cam a2200349 i 4500
001 zz2007900878
003 NUKAT
005 20241231114743.0
008 070116s2006 pl a f u |000 0 pol c
020 _a832511276X
035 _a(OCoLC)749401576
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/JK
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleko pełne - Oznaczanie zawartości tłuszczu mlecznego, białka i laktozy - Wytyczne dotyczące obsługi analizatorów w zakresie średniej podczerwieni PN-ISO 9622 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-ISO 9622:2006
246 1 3 _aWhole milk - Determination of milkfat, protein and lactose content - Guidance on the operation of mid-infrared instruments
246 3 0 _aOznaczanie zawartości tłuszczu mlecznego, białka i laktozy - Wytyczne dotyczące obsługi analizatorów w zakresie średniej podczerwieni
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2006.
300 _a33 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.100.10.
500 _aZawiera tabele.
504 _aBibliogr. s. 33.
590 _aWprowadza ISO 9622:1999, IDT; Zatwierdzona 14 listopada 2006 r.
590 _aWprowadza ISO 9622:1999, IDT; Zatwierdzona 14 listopada 2006 r.
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-251-1276-X
942 _cBK
_00
999 _c22452
_d22452