000 | 01647cam a2200349 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006987464 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102619.0 | ||
008 | 060601s2006 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a8324397620 | ||
035 | _a(OCoLC)750011701 | ||
040 |
_aKIEL 008/ND _cKIEL 008/ND _dKIEL 008/TU _dLUBL 58/ESs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aSystemy zarządzania bezpieczeństwem żywności - Wymagania dla każdej organizacji należącej do łańcucha żywnościowego PN-EN ISO 22000 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 22000:2006 |
246 | 1 | 3 | _aFood safety management systems - Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000:2005) |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
300 |
_a81 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.020. | ||
504 | _aBibliogr. s. 80. | ||
590 | _aWprowadza Wprowadza: EN ISO 22000:2005, IDT; Zgodna:ISO 22000:2005 ,IDT, Zastępuje: PN-EN ISO 22000:2005 (U); Zatwierdzona 4 maja 2006 r. | ||
590 | _aWprowadza Wprowadza: EN ISO 22000:2005, IDT; Zgodna:ISO 22000:2005 ,IDT, Zastępuje: PN-EN ISO 22000:2005 (U); Zatwierdzona 4 maja 2006 r. | ||
650 | 7 |
_aHigiena żywności _vnormy. _2kaba _997127 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xzarządzanie. _2kaba _976990 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a83-243-9762-0 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22453 _d22453 |