000 01647cam a2200349 i 4500
001 zz2006987464
003 NUKAT
005 20241231102619.0
008 060601s2006 pl a f u |000 0 pol c
020 _a8324397620
035 _a(OCoLC)750011701
040 _aKIEL 008/ND
_cKIEL 008/ND
_dKIEL 008/TU
_dLUBL 58/ESs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aSystemy zarządzania bezpieczeństwem żywności - Wymagania dla każdej organizacji należącej do łańcucha żywnościowego PN-EN ISO 22000 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN ISO 22000:2006
246 1 3 _aFood safety management systems - Requirements for any organization in the food chain (ISO 22000:2005)
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2006.
300 _a81 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.020.
504 _aBibliogr. s. 80.
590 _aWprowadza Wprowadza: EN ISO 22000:2005, IDT; Zgodna:ISO 22000:2005 ,IDT, Zastępuje: PN-EN ISO 22000:2005 (U); Zatwierdzona 4 maja 2006 r.
590 _aWprowadza Wprowadza: EN ISO 22000:2005, IDT; Zgodna:ISO 22000:2005 ,IDT, Zastępuje: PN-EN ISO 22000:2005 (U); Zatwierdzona 4 maja 2006 r.
650 7 _aHigiena żywności
_vnormy.
_2kaba
_997127
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xzarządzanie.
_2kaba
_976990
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a83-243-9762-0
942 _cBK
_00
999 _c22453
_d22453