000 01190cam a2200313 i 4500
001 zz2007771187
003 NUKAT
005 20241231101231.0
008 070912s2007 pl f u |000 0 pol c
020 _a9788325130404
035 _a(OCoLC)749139946
040 _aKIEL 008/JK
_cKIEL 008/JK
_dKIEL 008/JS
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aGrzyby świeże i produkty grzybowe - Metody badań PN-A-78509 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-A-78509:2007
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
300 _a24 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera tab.
500 _aICS 67.080.20.
590 _aZastępuje PN-68/A-78509; Zatwierdzona 25 czerwca 2007 r.
590 _aZastępuje PN-68/A-78509; Zatwierdzona 25 czerwca 2007 r.
650 7 _aGrzyby jadalne
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_998390
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-3040-4
942 _cBK
_00
999 _c22465
_d22465