000 01799cam a2200361 i 4500
001 zz2007832278
003 NUKAT
005 20241231101115.0
008 070910s2007 pl f u |000 0 pol c
020 _a9788325130473
035 _a(OCoLC)749255572
040 _aPOZN 31/MK
_cPOZN 31/MK
_dPOZN 31/MK
_dLUBL 58/ASs
099 0 _atoHS1716
245 0 0 _aMaszyny dla przemysłu spożywczego - Pojęcia podstawowe - Część 2: Wymagania z zakresu higieny PN-EN 1672-2 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-EN 1672-2: 2007
246 1 3 _aFood processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene requirements
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
300 _a40 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNiniejsza norma jest polską wersją Normy Europejskiej EN 1672-2: 2005. Została ona przetłumaczona przez Polski Komitet Normalizacyjny i ma ten sam status co wersje oficjalne.
500 _aICS 67.260.
504 _aBibliogr. s. 40.
590 _aWprowadza EN 1672-2: 2005, IDT ; Zastępuje PN-EN 1672-2: 2005 (U) ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 25 czerwca 2007 r.
590 _aWprowadza EN 1672-2: 2005, IDT ; Zastępuje PN-EN 1672-2: 2005 (U) ; Zatwierdzona przez Prezesa PKN dnia 25 czerwca 2007 r.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xaparatura i sprzęt
_vnormy.
_2kaba
_996352
650 7 _aŻywność
_xprzerób
_xmaszyny
_xśrodki bezpieczeństwa
_vnormy.
_2kaba
_996353
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-3047-3
942 _cBK
_00
999 _c22472
_d22472