000 01290cam a2200337 i 4500
001 zz2007977236
003 NUKAT
005 20241231104311.0
008 071123s2007 pl |000 0 pol c
020 _a8390634570
035 _a(OCoLC)750095233
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
245 0 0 _aTechnologia produkcji wędlin.
_nCz. 5,
_pMięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna /
_c[oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński].
246 3 0 _aMięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna
260 _aWarszawa :
_bPolskie Wydawnictwo Fachowe,
_ccop. 2007.
300 _a72 s. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMięso i Wędliny
504 _aBibliogr. s. 67-69.
650 7 _aWędliny
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_995189
650 7 _aMięso
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_994852
650 7 _aŻywność funkcjonalna.
_2kaba
_980881
700 1 _aJankiewicz, Leonard.
_eOprac.
_928128
700 1 _aSłowiński, Mirosław
_c(kucharstwo).
_eOprac.
_921952
710 2 _aPolskie Wydawnictwo Fachowe.
_4pbl
_946703
830 0 _aMięso i Wędliny
_965453
920 _a83-906345-7-0
942 _cBK
_00
999 _c22499
_d22499