| 000 | 01290cam a2200337 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | zz2007977236 | ||
| 003 | NUKAT | ||
| 005 | 20241231104311.0 | ||
| 008 | 071123s2007 pl |000 0 pol c | ||
| 020 | _a8390634570 | ||
| 035 | _a(OCoLC)750095233 | ||
| 040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
| 245 | 0 | 0 |
_aTechnologia produkcji wędlin. _nCz. 5, _pMięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna / _c[oprac.: Leonard Jankiewicz, Mirosław Słowiński]. |
| 246 | 3 | 0 | _aMięso i przetwory mięsne jako żywność funkcjonalna |
| 260 |
_aWarszawa : _bPolskie Wydawnictwo Fachowe, _ccop. 2007. |
||
| 300 |
_a72 s. ; _c21 cm. |
||
| 336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
| 337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
| 338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
| 490 | 1 | _aMięso i Wędliny | |
| 504 | _aBibliogr. s. 67-69. | ||
| 650 | 7 |
_aWędliny _xaspekt zdrowotny. _2kaba _995189 |
|
| 650 | 7 |
_aMięso _xaspekt zdrowotny. _2kaba _994852 |
|
| 650 | 7 |
_aŻywność funkcjonalna. _2kaba _980881 |
|
| 700 | 1 |
_aJankiewicz, Leonard. _eOprac. _928128 |
|
| 700 | 1 |
_aSłowiński, Mirosław _c(kucharstwo). _eOprac. _921952 |
|
| 710 | 2 |
_aPolskie Wydawnictwo Fachowe. _4pbl _946703 |
|
| 830 | 0 |
_aMięso i Wędliny _965453 |
|
| 920 | _a83-906345-7-0 | ||
| 942 |
_cBK _00 |
||
| 999 |
_c22499 _d22499 |
||