000 01072cam a2200289 i 4500
001 zz2006836181
003 NUKAT
005 20241231112619.0
008 061120s1992 pl f f |000 0 ger c
020 _a8385261990
035 _a(OCoLC)1413102284
040 _aWA M/HB
_cWA M/HB
_dWA M/IW
_dŁ U/AG
041 0 _ager
_apol
100 1 _aCygan, Gerard
_d(1935-2014).
_92626
245 1 0 _aThemen zur Nahrungsgüterkunde :
_bein Lese- und Übungsbuch für Studenten der Fakultät für Nahrungstechnologie /
_cGerard Cygan.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo ART,
_c1992.
300 _a155 s. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
650 7 _aJęzyk niemiecki
_vpodręczniki.
_2kaba
_973100
710 2 _aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_941330
830 0 _aSkrypty Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie
_963847
920 _a83-85261-99-0
942 _cBK
_00
999 _c2275
_d2275