000 01444cam a2200313 i 4500
001 xx001030523
003 NUKAT
005 20241231105439.0
008 071220s2007 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749508623
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/RA
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i w kawie palonej - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14132:2004/AC /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aOznaczanie ochratoksyny A w jęczmieniu i w kawie palonej - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnie powinowactwa immunologicznego PN-EN 14132:2004/AC
246 3 0 _aPN-EN 14132:2004/AC:2007
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
300 _a2 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.060 ; 67.140.20.
500 _aPoprawka do Polskiej Normy.
590 _aWprowadza EN 14132:2004/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 31 stycznia 2007.
590 _aWprowadza EN 14132:2004/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 31 stycznia 2007.
650 7 _aJęczmień
_vnormy.
_2kaba
_997978
650 7 _aKawa
_vnormy.
_2kaba
_997006
650 7 _aOchratoksyny
_xpomiar
_vnormy.
_2kaba
_993311
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
942 _cBK
_00
999 _c22760
_d22760