000 | 01382cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001031957 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105530.0 | ||
008 | 080102s2007 pl f u |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)749516020 | ||
040 |
_aKR 197/KH _cKR 197/KH _dKR 197/RA _dKR 197/RRs |
||
245 | 0 | 0 |
_aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego PN-EN 14133:2005/AC / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aOznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN 14133:2005/AC:2007 |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2007. |
||
300 |
_a2 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.160.10. | ||
500 | _aPoprawka do Polskiej Normy. | ||
590 | _aWprowadza EN 14133:2003/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 19 stycznia 2007 r. | ||
590 | _aWprowadza EN 14133:2003/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 19 stycznia 2007 r. | ||
650 | 7 |
_aPiwo _vnormy. _2kaba _993309 |
|
650 | 7 |
_aWino _vnormy. _2kaba _993310 |
|
650 | 7 |
_aOchratoksyny _xpomiar _vnormy. _2kaba _993311 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22768 _d22768 |