000 01382cam a2200313 i 4500
001 xx001031957
003 NUKAT
005 20241231105530.0
008 080102s2007 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749516020
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
245 0 0 _aArtykuły żywnościowe - Oznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego PN-EN 14133:2005/AC /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aOznaczanie ochratoksyny A w winie i piwie - Metoda HPLC z oczyszczaniem na kolumnach powinowactwa immunologicznego
246 3 0 _aPN-EN 14133:2005/AC:2007
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
300 _a2 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.160.10.
500 _aPoprawka do Polskiej Normy.
590 _aWprowadza EN 14133:2003/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 19 stycznia 2007 r.
590 _aWprowadza EN 14133:2003/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 19 stycznia 2007 r.
650 7 _aPiwo
_vnormy.
_2kaba
_993309
650 7 _aWino
_vnormy.
_2kaba
_993310
650 7 _aOchratoksyny
_xpomiar
_vnormy.
_2kaba
_993311
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
942 _cBK
_00
999 _c22768
_d22768