000 | 01139cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001031946 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105529.0 | ||
008 | 080102s2007 pl f u |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)749515911 | ||
040 |
_aKR 197/KH _cKR 197/KH _dKR 197/RA _dLUBL 58/ESs |
||
245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Przygotowanie próbki do badań PN-EN ISO 661:2006/AC / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-EN ISO 661:2006/AC:2007 |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2007. |
||
300 |
_a2 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aPoprawka do Polskiej Normy. | ||
500 | _aICS 67.200.10. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 661:2005/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 16 lutego 2007 r. | ||
590 | _aWprowadza EN ISO 661:2005/AC:2006, IDT ; Zatwierdzona dnia 16 lutego 2007 r. | ||
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xpobieranie próbek _vnormy. _2kaba _995299 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22769 _d22769 |