000 | 01144cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001032649 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105555.0 | ||
008 | 080103s2006 pl f u |000 0 pol c | ||
035 | _a(OCoLC)749522831 | ||
040 |
_aKR 197/KH _cKR 197/KH _dKR 197/RA _dLUBL 58/ESs |
||
245 | 0 | 0 |
_aPrzetwory owocowe i warzywne - Przygotowanie próbek i metody badań fizykochemicznych - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego PN-90/A-75101/24/Az1 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aPN-90/A-75101/24/Az1:2006 |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2006. |
||
300 |
_a2 s. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aICS 67.080.01. | ||
500 | _aZmiana do Polskiej Normy. | ||
590 | _aZatwierdzona dnia 23 marca 2006 r. | ||
590 | _aZatwierdzona dnia 23 marca 2006 r. | ||
650 | 7 |
_aOwoce konserwowe _xbadania _vnormy. _2kaba _998392 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa konserwowe _xbadania _vnormy. _2kaba _998393 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c22794 _d22794 |