000 01144cam a2200289 i 4500
001 xx001032649
003 NUKAT
005 20241231105555.0
008 080103s2006 pl f u |000 0 pol c
035 _a(OCoLC)749522831
040 _aKR 197/KH
_cKR 197/KH
_dKR 197/RA
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aPrzetwory owocowe i warzywne - Przygotowanie próbek i metody badań fizykochemicznych - Oznaczanie zawartości kwasu benzoesowego PN-90/A-75101/24/Az1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aPN-90/A-75101/24/Az1:2006
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2006.
300 _a2 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aICS 67.080.01.
500 _aZmiana do Polskiej Normy.
590 _aZatwierdzona dnia 23 marca 2006 r.
590 _aZatwierdzona dnia 23 marca 2006 r.
650 7 _aOwoce konserwowe
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_998392
650 7 _aWarzywa konserwowe
_xbadania
_vnormy.
_2kaba
_998393
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
942 _cBK
_00
999 _c22794
_d22794