000 | 01851cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007974952 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231103019.0 | ||
008 | 071024s2007 pl a f u |000 0 pol c | ||
020 | _a9788325135997 | ||
035 | _a(OCoLC)750078613 | ||
040 |
_aKIEL 008/JS _cKIEL 008/JS _dKIEL 008/JK _dLUBL 58/ASs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
245 | 0 | 0 |
_aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Część 2: Oznaczanie ilościowe odpowiedników tłuszczu kakaowego PN-ISO 23275-2 / _cPolski Komitet Normalizacyjny. |
246 | 3 | 0 | _aOdpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Część 2: Oznaczanie ilościowe odpowiedników tłuszczu kakaowego |
246 | 3 | 0 | _aPN-ISO 23275-2:2007 |
246 | 1 | 3 | _aAnimal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents |
260 |
_aWarszawa : _bPolski Komitet Normalizacyjny, _c2007. |
||
300 |
_a2, 18 s. : _bil. ; _c30 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aZawiera tab. | ||
500 | _aICS 67.190; 67.200.10. | ||
504 | _aBibliogr. s. 18. | ||
590 | _aWprowadza ISO 23275-2:2006, IDT; Zatwierdzona 10 września 2007 r. | ||
590 | _aWprowadza ISO 23275-2:2006, IDT; Zatwierdzona 10 września 2007 r. | ||
650 | 7 |
_aOleje roślinne _xanaliza _vnormy. _2kaba _995018 |
|
650 | 7 |
_aSubstancje tłuszczowe jadalne _xanaliza _vnormy. _2kaba _995020 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _911428 |
|
710 | 1 |
_aPolska. _bPolski Komitet Normalizacyjny. _bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych. _4pbl _943253 |
|
920 | _a978-83-251-3599-7 | ||
942 |
_cBK _00 |
||
999 |
_c23149 _d23149 |