000 01853cam a2200373 i 4500
001 zz2007974942
003 NUKAT
005 20241231103018.0
008 071024s2007 pl a f u |000 0 pol c
020 _a9788325135980
035 _a(OCoLC)750078549
040 _aKIEL 008/JS
_cKIEL 008/JS
_dLUBL 58/ASs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aOleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce - Odpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Część 1: Oznaczanie obecności odpowiedników tłuszczu kakaowego PN-ISO 23275-1 /
_cPolski Komitet Normalizacyjny.
246 3 0 _aOdpowiedniki tłuszczu kakaowego w tłuszczu kakaowym i w czekoladzie naturalnej - Część 1: Oznaczanie obecności odpowiedników tłuszczu kakaowego
246 3 0 _aPN-ISO 23275-1:2007
246 1 3 _aAnimal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents
260 _aWarszawa :
_bPolski Komitet Normalizacyjny,
_c2007.
300 _a2, 18 s. :
_bil. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aZawiera tab.
500 _aICS 67.190; 67.200.10.
504 _aBibliogr. s. 18.
590 _aWprowadza ISO 23275-1:2006, IDT; Zatwierdzona 10 września 2007 r.
590 _aWprowadza ISO 23275-1:2006, IDT; Zatwierdzona 10 września 2007 r.
650 7 _aOleje roślinne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995018
650 7 _aSubstancje tłuszczowe jadalne
_xanaliza
_vnormy.
_2kaba
_995020
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_911428
710 1 _aPolska.
_bPolski Komitet Normalizacyjny.
_bWydział Wydawnictw Normalizacyjnych.
_4pbl
_943253
920 _a978-83-251-3598-0
942 _cBK
_00
999 _c23150
_d23150