000 01161cam a2200313 i 4500
001 xx001070640
003 NUKAT
005 20241231112123.0
008 080229s2000 xxua |001 0 eng c
020 _a082478460X
035 _a(OCoLC)1414045000
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
245 0 0 _aFood analysis by HPLC /
_ced. by Leo M. L. Nollet.
250 _a2nd ed., rev. and expanded.
260 _aNew York :
_bMarcel Dekker,
_ccop. 2000.
300 _a[6], IX, 1049 s. :
_bil. ;
_c27 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aFood Science and Technology : a series of monographs, textbooks, and reference books ;
_v100
500 _aOzn. nr vol. wg spisu vol.
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aChromatografia cieczowa wysokosprawna.
_2kaba
_986421
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_980765
700 1 _aNollet, Leo M. L.
_d(1948- ).
_eRed.
_924491
830 0 _aFood Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
_v100
_963270
920 _a0-8247-8460-X
942 _cBK
_00
999 _c23222
_d23222