000 01176cam a2200325 i 4500
001 xx001097085
003 NUKAT
005 20241231113911.0
008 080410s2008 pl a |001 0 pol c
020 _a9788324515257
035 _a(OCoLC)749739823
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aAszkiewicz, Ewa.
_927387
245 1 0 _aZioła w kuchni /
_cEwa Aszkiewicz, Romana Chojnacka, Teresa Wielgosz.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo "publicat",
_ccop. 2008.
300 _a159 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aOkł.: Opisy ziół, aromatyczne potrawy na każda okazję, dania, które zawsze się udają.
504 _aIndeks.
650 7 _aKuchnia (przyprawy)
_vwydawnictwa ilustrowane.
_2kaba
_992094
650 7 _aPrzyprawy
_vporadniki.
_2kaba
_977055
650 7 _aRośliny przyprawowe
_xidentyfikacja.
_2kaba
_978015
700 1 _aChojnacka, Romana.
_927407
700 1 _aWielgosz, Teresa.
_928949
710 2 _aPublicat.
_4pbl
_943336
920 _a978-83-245-1525-7
942 _cBK
_00
999 _c23490
_d23490